Bison - Yeah Bebappelula Baby

Close-up Nr41
"Bison från Stockholm håller huvudstadens tradition med melodiös punkrock levande. Förutom den direkt pinsamma titeln är "Yeah Bebappelula Baby" en riktigt trevlig skiva, där sången och texterna dominerar. Mycket Coca Carola, lite DLK och en aning Strindbergs.
Bison kan sin punk och utför den väl."

/Mikael Sörling

headBANG Nr. 3
"...nya skivan som innehåller 12 spår i trallpunkanda. Trall kanske inte är riktigt rätt ord, men punk är desto rättare.
Vet inte riktigt hur man ska förklara Bison`s sound riktigt. Tycker att de har fått till ett ganska eget sound och det låter bra som fan. Det är svårt aatt plocka ut de bästa låtarna på skivan eftersom skivan endast har bra låtar med, men efter många lyssningar så har jag fassnat speciellt för "Öknen" & "Frälsaren" och dessa två låtar ett par riktiga höjdare. Musiken är som sagt bra och ganska "egen", svårt att jämföra med något annat Punk band(...) Jag tycker att att texterna håller väldigt hög klass.
Kolla upp Bison du också. Skivan kan inhandlas från Trapdoor Records och kostar 100 spänn och det är den verkligen värd. Måste tillägga att sångaren sjunger väldigt bra."

/Andreas Hellsen