Greta Kassler - Miss Universum

Dist.nu
Greta kassler är tillbax med en 5 spårs skiva som slår förra plattan på fingrarna rejält. Snabbare, argare, mindre falskt och helt enkelt så jävla mycket bättre.
Greta K släppte sin platta Känner du skuld i september 2006, och redan har de lyckats snickra ihop och släppa denna femspårs rökare, som inte gör mig det minsta besviken.
Buzzbox records & Trapdoor records fullkomligt spottar ur sig kanon skivor just nu, så för den som är sugen på riktigt bra punk är det bara att gratulera. Bästa låtarna är Miss universum och Tala är guld,, men ingen låt är dåligt på något vis, utan det är en perfekt partyskiva från början till slut.
Bra Greta,, sånt här gillar jag,, give me more. Om ni vill höra mer av Greta Kassler så köp samlingen Alla goda ting är kol, från O.S.D (oslipade diamanter records) eller köp deras förra platta Känner du skuld. Den 24 mars släppte Greta Kassler tillsammans med Snorting Maradonas, Varnagel och Sällskapsresan en samlingsskiva med covers. Skivan heter Melodier vi minns (typ) och kan beställas från bandens hemsidor. Greta kör en cover på Hon Får (Dia Psalma)

Betyg: 4/5

/Mattias Ahl

Skrutt Fanzine
Greta Kassler är väl ett av de band som skall föra trallpunken framåt åren som kommer och här har vi en 5-låtars mini-CD. Ni som gillar Räserbajs, DLK, Strebers, Asta vet vad ni får och ni kommer inte att bli besvikna. Jag älskar ju svensksjungen musik och när det är punkmusik blir det till och med ännu bättre. Texterna är helt okej och de handlar om viktiga saker och det är bra så. Jag gillar när bakgrundssången kommer och det låter lite lätt ansträngt sådär..

betyg: 7/10

/Peter Thorsson

Läs fler recensioner på Greta Kasslershemsida